A Decade of Decay – My Own Grave

 On the wall of Hell, nothing is sacred..

Den som skulle påstå att det inte finns “Glory In Death” är ute och cyklar. Ty det finns en tjusning med death(metal).
Det var med pompa och ståt som Sundsvallsbandet My Own Grave i samverkan med Club Deströyer firade sitt 10 års-jubileum en ödesmättad dag i April.
Dignande bord med festligt dekorerade tårtor och välkomstdrinkar som belamrade en liten yta av bardisken var något som mötte de drygt 50-talet inbjudna VIP-gästerna någon timme innan ljudnivån skulle höjas rejält på scenen en trappa upp
Det vilade en julig stämning över Rockbaren var det någon som ansåg. Och det kan man onekligen hålla med om!
En av individerna som stod för underhållningen under kvällen var inte mindre än Soreptions frontman – Fredrik Söderberg.
Visserligen var första bandet – Absorbing The Pain från Örnsköldsvik hyfsat rockigt bra.Snäppet bättre än ett av de banden man sett otaliga gånger – Corroded! Och med rätt lansering kan det bandet bli större än tex Corroded. Hursomhelst så var det en paranormal upplevelse se dem live.
Och även DIABOLICAL, vars scenshow var magnifik. Både Sundsvalls förlorade son – Sverker Widegren och Carl Stjärnlöv öste på med infernaliska vokills.

   
Men det som överraskande nog hänförde mest var inlevelseförmågan som Bergenbaserade bandet SAHG levererade showmässigt sett. It just took my breath away! Otaliga band har passerat revy under åren man varit ute i gigsvängen, men detta band kan man verligen lovprisa som bästa liveakt genom tiderna. Inte ens OPETH (som jag minns det från House Of Metal 2009) har en tillstymmelse ens komma i närheten av ett band av Sahgs kaliber. Och för att beskriva det bäst, använder jag ett citat jag läst någonstans – “Fantastiskt är ett fattigt ord”.

 

Och My Own Graves. show var beyond phantastic! med inhopp av  några välkända figurer som florerat i bandets historia genom åren, resulterade dödsparadnumret framfört av huvudaktörerna i en given succé! Många kända och okända individer var på plats för Celebrating an era of Death – A Decade Of Decay..

    
www.myowngrave.se

http://www.youtube.com/myowngraveyard

www.myspace.com/myowngraveyard

www.clubdestroyer.se

www.sahg.no

www.myspace.com/sahg

www.diabolical.se

www.myspace.com/absorbingthepain

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: